Over mij

Hi! Even voorstellen: ik ben Madelon Tijdink. Ik ben geboren op een donderdagochtend in 1989 om 11 uur stipt, heb blond haar en blauwe ogen, kook heel graag maar eet nog liever, raak in paniek zonder mijn iPhone, wil het liefst alles tegelijk, droom over een hoofdkantoor in New York, ben een rasperfectionist, ga voor wat ik wil en heb een eeuwig durende nieuwsgierigheid. En ik leg dingen vast – dat vooral. Lezen, verhaaltjes schrijven en foto’s maken doe ik al zo lang ik me kan herinneren. Alle zelfgemaakte boekjes heeft mijn moeder op zolder bewaard – compleet met illustraties en inhoudsopgave. Werkstukken maken zag ik als hobby en toen het internettijdperk aanbrak, was ik niet achter mijn zelfgeknutselde websites weg te slaan. De School voor de Journalistiek was een logische keuze en de Fotovakschool een nog logischer vervolg.

Fotografie

Tegenwoordig doe ik niets liever dan mensen, gevoelens en momenten vastleggen. Ik leer veel van de manieren waarop mensen tegen de wereld aankijken en reis dan ook het liefst de hele wereld over om culturen, werelden, mensen te leren kennen. De eerste bruiloft waar ik als fotograaf aanwezig mocht zijn was voor mij een feestje en ik werd nog blijer van de positieve reacties die ik achteraf kreeg. Het is enorm speciaal om voor héél even onderdeel te worden van iets wat zó bijzonder is voor mensen, dat ze het voor eeuwig vastgelegd willen hebben – of dat nou een bruiloft is, een familiemoment of gewoon een gezellige fotoshoot.

Ik schiet niet alleen maar foto’s, ik wil je leren kennen. Ik wil dat jij je compleet op je gemak voelt voor de camera en niet bang bent om jezelf te zijn. Een foto is meer dan een plaatje: het weerspiegelt iets, en wát precies, dat bepalen we samen. Oriënteren jullie je op jullie bruidsfotograaf? Wil je een fotoshoot op locatie of zoek je naar een studio waar je foto’s kan laten maken? Laat het me weten – ik kan niet wachten om je te leren kennen en je wensen door te spreken. Je bent altijd welkom in mijn studio in Doetinchem!