Bruidsfotograaf Arnhem | Madelon Tijdink photography

Werkwijze bruidsfotografie

Jullie gaan trouwen… Gefeliciteerd! De grote dag is in aantocht en daarmee zijn de voorbereidingen waarschijnlijk in volle gang. De zoektocht naar een geschikte bruidsfotograaf is geen gemakkelijke, maar wel een belangrijke. Want als de bruidstaart opgegeten is, de cadeautjes uitgepakt zijn en de jurk weer in de kast hangt… Wat blijft er dan over als herinnering aan die prachtige dag? Juist: de foto’s!

Elke bruiloft is voor mij een feestje en een enorme eer om te mogen fotograferen. Als bruidsfotograaf vind ik een persoonlijke klik het belangrijkst en met mijn foto’s vertel ik jullie verhaal. Daarom wil ik jullie leren kennen. Ik denk graag mee over jullie wensen en plannen en kijk op welke manier ik een aanvulling kan zijn op jullie dag. Ik hanteer geen pakketten, zodat jullie de vrijheid hebben om mij in te passen zoals jullie willen.

“And so… The adventure begins”

Bruidsfotograaf Arnhem | Madelon Tijdink photography
Bruidsfotograaf Arnhem | Madelon Tijdink photography

Altijd inclusief:

– Kennismakingsgesprek
– Héél veel mooie foto’s, nabewerkt en in hoge resolutie
– Geleverd op USB en via beveiligde online galerij
– Mini-album met daarin de hoogtepunten van jullie dag
– BTW & reiskosten binnen Nederland
Vanaf € 1.050 voor 6 uur

Van tevoren

Als fotograaf vind ik een persoonlijke klik enorm belangrijk. Daarom maak ik heel graag een (vrijblijvende) kennismakingsafspraak met jullie. Ongedwongen en gezellig, zodat we de gelegenheid krijgen elkaar te leren kennen, ik al jullie vragen kan beantwoorden, we jullie planning en wensen kunnen doorspreken en we kunnen kijken naar de manier waarop ik bij jullie trouwdag pas. Besluiten jullie om voor mij te kiezen als jullie bruidsfotograaf, dan blijven we tot aan de dag zelf natuurlijk in contact. Ik vind het belangrijk om op de hoogte te zijn van jullie planning en denk graag mee over eventuele vraagstukken van jullie kant.

Gedurende de dag

En dan, op de trouwdag zelf, komt alles samen: vrolijke zenuwen, liefdevolle momenten en veel gezelligheid. Gedurende de dag blijf ik bij jullie, maar is jullie ceremoniemeester

mijn eerste aanspreekpunt. Het enige dat jullie moeten doen is genieten! Wanneer gewenst blijf ik op de achtergrond en pas ik me aan, maar waar nodig (bijvoorbeeld tijdens de fotoshoot) neem ik de regie in handen. Natuurlijk bekijken we ter plekke waar jullie je goed bij voelen en houd ik altijd jullie wensen in gedachten, zoals we die vooraf besproken hebben.

Na afloop

Terwijl jullie genieten van de wittebroodsweken en misschien wel een heerlijke huwelijksreis, ga ik voor jullie aan de slag. Ik houd jullie natuurlijk op de hoogte en zorg dat jullie de gehele selectie foto’s binnen 8 weken ontvangen, zorgvuldig nabewerkt en in hoge resolutie op een luxe USB. Willen jullie een trouwalbum of foto-afdrukken? Vooraf, maar ook na de bruiloft kunnen jullie deze bij mij bestellen. Indien mogelijk overhandig ik alle producten graag persoonlijk aan jullie, zodat we meteen nog even na kunnen praten over jullie grote dag.

Coen & Samantha

“Wat een mooie foto’s heb jij gemaakt! Je bent professioneel en gedreven, en je hebt elk emotioneel, hilarisch en spontaan moment van dichtbij meegemaakt en vastgelegd. Je hebt ons en onze gasten gefotografeerd hoe we echt zijn.”
Bruidsfotograaf Arnhem | Madelon Tijdink photography
Bruidsfotograaf Arnhem | Madelon Tijdink photography

Bas & Laila

“Jouw manier van fotograferen is erg mooi en persoonlijk. Je weet alle bijzondere momenten vast te leggen en als wij jouw foto’s terugkijken voelen we de beleving van onze dag weer helemaal terugkomen.”

Yes, I do!

Zijn jullie na het zien van mijn foto’s enthousiast over mijn fotografie en benieuwd of jullie trouwdatum nog vrij is in mijn agenda? Graag maak ik kennis met jullie! Vul onderstaand formulier in om mijn informatiekit voor bruidsparen, met daarin een compleet overzicht van mijn werkwijze en prijzen, te ontvangen. Natuurlijk neem ik deze en al jullie vragen, wensen en plannen graag met jullie door tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Bruidsfotograaf Arnhem | Madelon Tijdink photography

Instagram