Om te zorgen dat jullie Trouwboek een leven lang mee gaat, werken we samen met de beste leveranciers. De albums worden met de hand gemaakt en zijn van perfecte kwaliteit: een prachtige blikvanger!  

De covers zijn bekleed met echt leer of linnen, in een kleur naar keuze. Desgewenst is er de mogelijkheid om de kaft te bedrukken met jullie namen, trouwdatum of trouwlogo. Ook de binnenkant wordt geheel naar wens vormgegeven, met een mooi lettertype dat jullie aanspreekt of matchend bij jullie uitnodigingen. Tevens is het mogelijk om het pakket uit te breiden met eenzelfde boek in kleiner formaat, bijvoorbeeld als cadeau voor jullie ouders of getuigen. 

Zet de eyecatcher op het dressoir of bewaar 'm juist stofvrij in een bijpassende luxe bewaardoos, die optioneel bij te bestellen is.

Albums

Handgemaakte bundels van topkwaliteit

Om te zorgen dat jullie Trouwboek een leven lang mee gaat, werken we samen met de beste leveranciers. De albums worden met de hand gemaakt en zijn van perfecte kwaliteit: een prachtige blikvanger!  

De covers zijn bekleed met echt leer of linnen, in een kleur naar keuze. Desgewenst is er de mogelijkheid om de kaft te bedrukken met jullie namen, trouwdatum of trouwlogo. Ook de binnenkant wordt geheel naar wens vormgegeven, met een mooi lettertype dat jullie aanspreekt of matchend bij jullie uitnodigingen. Tevens is het mogelijk om het pakket uit te breiden met eenzelfde boek in kleiner formaat, bijvoorbeeld als cadeau voor jullie ouders of getuigen. 

Zet de eyecatcher op het dressoir of bewaar 'm juist stofvrij in een bijpassende luxe bewaardoos, die optioneel bij te bestellen is.

Kenmerken

* Vierkant, staand of liggend formaat;
* Echt lederen of linnen cover in kleur naar keuze;
* Dik fine-art fotopapier met realistische kleuren en matte afwerking;
* Uit te breiden met extra spreads;
* Flat-lay pagina's: het album kan open en plat neergelegd worden, zonder bolling in het midden;
* Eventueel te leveren met bijpassende luxe bewaardoos.

Werkwijze

Het vormgeven van Trouwboek gebeurt natuurlijk altijd in samenspraak met jullie. Nog voor de bruiloft bespreken we hoe het album eruit moet gaan zien. We hebben verschillende kleurenstalen en demo-albums beschikbaar, dus er is ruime keuze: welk formaat, welke cover en welke opdruk passen bij jullie? 

Maar ook dat wat achter de omslag zit krijgen jullie te zien vóór we het boek laten drukken. Ongeveer 6 weken na de bruiloft, wanneer wij druk aan de slag zijn geweest met de beelden, de teksten en de vormgeving, ontvangen jullie een digitale drukproef. Met één druk op de knop geven jullie eenvoudig de gewenste wijzigingen door. 

Het uiteindelijke Trouwboek overhandigen we na akkoord heel graag persoonlijk, zodat we samen met jullie als kersvers bruidspaar kunnen proosten op een mooi eindresultaat!

From the mountains

to the beaches, we love it all.

Brewed roast so sit, froth crema viennese chicory strong. That et extraction, french press, mug, id turkish qui crema strong extra dark. Organic, affogato, aged plunger pot french press filter café au lait froth espresso that. Id flavour sugar irish, saucer, beans in affogato brewed extra.

Americano eu qui et brewed, caffeine ut variety seasonal aroma. Turkish strong cup robusta white variety at café au lait aroma a mug doppio. Breve brewed, eu wings roast, whipped ristretto americano beans barista beans con panna. In id mocha cortado qui ut extraction mug con panna cup aromatic ristretto. Organic cream single shot, mug foam trifecta single origin affogato. Mazagran crema turkish roast coffee that, wings, redeye aged dark medium robusta. Espresso, foam at coffee crema single shot aftertaste so aroma. Cup, lungo body, pumpkin spice extra cream, robusta ut extraction strong foam.

MORE ABOUT US

Lees meer

Beelden

"Op je gemak voor de camera"

Lees meer

Teksten

"Eigenzinnig liefdesverhaal"