All eyes on you! Voor bruidsparen flitst de trouwdag als een seconde voorbij. De hele dag word je als stel overdonderd. Lovedrunk vanwege alle ervaringen, vergeet je al gauw de kleine, maar waardevolle momenten. Hoe mooi is het om die herinneringen later te herbeleven, door middel van foto’s én teksten in een eigen boek?

Trouwboek is een persoonlijke vastlegging van jullie complete liefdesverhaal in een prachtige bundel, waar je later nog vaak met een trots gevoel doorheen bladert. 

Trouwboek

Jullie complete trouwverhaal vastgelegd in tekst én beeld

Momenten worden herinneringen

Hoe we te werk gaan

Wanneer je kiest voor Trouwboek, ligt er na het trouwfeest een prachtig fotoalbum klaar, met vele extra’s! De mooiste, emotionele en grappigste momenten worden namelijk niet alleen op beeld vastgelegd, maar ook in woorden gevangen. Er is ruimte voor een compleet verslag van de ceremonie en lieve woorden van getuigen, maar we gaan ook terug naar het verleden. Hoe verliepen het aanzoek en de voorbereidingen? Wanneer sprong de vonk nou echt over? En vertel: wat is er zo leuk aan die ander? 

Lees meer

Social media

"We hebben alleen maar lovende reacties gekregen, wat zijn wij blij met het fantastische boek"

Floris & Anke

Het kan zijn dat je tijdens het lezen denkt, wat leuk, maar ik ben al getrouwd. Of misschien ga je wel helemaal nooit officieel trouwen, maar ben je wel nog steeds verliefd. Het zou zonde zijn als jij en je partner daardoor geen Trouwboek in de kast kunnen zetten.

Vier je binnenkort een jubileum? Wil je een loveshoot in combinatie met tekst, of wil je gewoon eens kletsen over wat er allemaal mogelijk is? Neem dan gerust contact op!

Ja, ik wil!

Geen bruiloft?

Niet getreurd...

Bedankt voor jullie bericht! We nemen zo snel mogelijk contact op.

Liefs,
Madelon & Kelly

Willen jullie graag een Trouwboek of zijn jullie benieuwd naar de mogelijkheden voor jullie bruiloft? We komen graag in contact! Vul onderstaand formulier in voor een vrijblijvende kennismaking of mail ons op jaikwil@trouwboek.net en wij nemen zo snel mogelijk contact op. 

Contact

Let's get in touch!