Trouwen met je grote liefde: het is wellicht de meest bijzondere dag uit je leven. Toch kan de bruiloft, waarin je als stel constant in de schijnwerpers staat, als een seconde voorbij flitsen.

Wanneer je kiest voor Trouwboek, ligt er na het trouwfeest een prachtig fotoalbum klaar, met vele extra’s! De mooiste, emotionele en grappigste momenten worden namelijk niet alleen op beeld vastgelegd, maar ook in woorden gevangen. Er is ruimte voor een compleet verslag van de ceremonie en lieve woorden van getuigen, maar we nemen ook een sprong naar het verleden. Hoe verliepen het aanzoek en de voorbereidingen? Wanneer sprong de vonk nou echt over? En vertel: wat is er zo leuk aan die ander? 

Spreekt het idee jullie aan, dan komen we heel graag in contact voor een vrijblijvende kennismaking. Zo kunnen we elkaar leren kennen, jullie plannen en wensen bespreken en een aantal demo-albums laten zien. 

Zodra jullie besluiten voor Trouwboek te gaan, plannen we de afspraken op maat. 

Over Trouwboek

Momenten worden herinneringen

Tarief

Trouwboek is altijd inclusief:

- Vrijblijvende kennismaking;
- 6 uur fotografie en 3 uur verslaggeving op de bruiloft;
- Luxe album met leren of linnen cover;
- Design album;
- Inzage plus correctieronde;
- Online (beveiligde) galerij met alle foto's;
- Luxe USB met alle foto's en teksten;
BTW & reiskosten.

€ 2190

In overleg is jullie Trouwboek uit te breiden met bijvoorbeeld meer of andere hoofdstukken, meer uren fotografie, een luxe bewaardoos etc. Vraag naar de mogelijkheden!

Vanaf

Het kan zijn dat je tijdens het lezen denkt, wat leuk, maar ik ben al getrouwd. Of misschien ga je wel helemaal nooit officieel trouwen, maar ben je wel nog steeds verliefd. Het zou zonde zijn als jij en je partner daardoor geen Trouwboek in de kast kunnen zetten.

Vier je binnenkort een jubileum? Wil je een loveshoot in combinatie met tekst, of wil je gewoon eens kletsen over wat er allemaal mogelijk is? Neem dan gerust contact op!

Ja, ik wil!

Geen bruiloft?

Niet getreurd...

Bedankt voor jullie bericht! We nemen zo snel mogelijk contact op.

Liefs,
Madelon & Kelly

Willen jullie graag een Trouwboek of zijn jullie benieuwd naar de mogelijkheden voor jullie bruiloft? We komen graag in contact! Vul onderstaand formulier in voor een vrijblijvende kennismaking of mail ons op jaikwil@trouwboek.net en wij nemen zo snel mogelijk contact op. 

Contact

Let's get in touch!