Sommige verhalen zijn niet (meer) te vangen in beeld, maar gelukkig wel in woorden. 

Zodra er een kennismaking heeft plaatsgevonden, neemt Kelly contact met jullie op voor een vervolgafspraak. De ervaring leert dat zij twee avonden herinneringen komt ophalen. Dat werkt het fijnst bij jullie thuis, in de privésfeer - maar die keuze is geheel aan jullie. Tijdens deze interviews
bespreken we wie jullie aan het woord willen laten in Trouwboek, zoals getuigen of familie. En misschien is er wel een belangrijk lied, gedicht of citaat dat niet mag ontbreken. Uiteraard is Kelly met haar pen en kladblok ook aanwezig tijdens de ceremonie, hét moment waar uiteindelijk alles om draait. 

Teksten

Eigenzinnig liefdesverhaal

Sommige verhalen zijn niet (meer) te vangen in beeld, maar gelukkig wel in tekst. 

Zodra er een kennismaking heeft plaatsgevonden, neemt Kelly contact met jullie op voor een vervolgafspraak. De ervaring leert dat zij twee avonden herinneringen komt ophalen. Dat werkt het fijnst bij jullie thuis, in de privésfeer - maar die keuze is geheel aan jullie. Tijdens deze interviews bespreken we onder meer de voorbereidingen en wie jullie aan het woord willen laten in het Trouwboek, zoals getuigen of familie. En misschien is er wel een belangrijk gedicht of citaat dat niet mag ontbreken. Uiteraard is Kelly met haar pen en kladblok ook aanwezig tijdens de ceremonie, hét moment waar alles om draait. 

Zijn er andere momenten of verhalen die jullie graag willen teruglezen? Alles kan!

"Wat een talent heb jij, Kelly - we hebben ons verhaal met een lach en een traan gelezen. Dat zegt genoeg"

Floris & Anke

- Jullie ontmoeting;
- Het huwelijksaanzoek;
- Voorbereidingen huwelijk;
- Verhalen van getuigen/ouders/broers/zussen/vrienden;
- Woordjes over elkaar;
- Sfeerverhaal van de ceremonie op de trouwdag zelf.

Hoofdstukken

Zit er ergens anders een fantastisch verhaal in, bijvoorbeeld het vrijgezellenfeest of het uitzoeken van de jurk? We denken graag met jullie mee! 

Het kan zijn dat je tijdens het lezen denkt, wat leuk, maar ik ben al getrouwd. Of misschien ga je wel helemaal nooit officieel trouwen, maar ben je wel nog steeds verliefd. Het zou zonde zijn als jij en je partner daardoor geen Trouwboek in de kast kunnen zetten.

Vier je binnenkort een jubileum? Wil je een loveshoot in combinatie met tekst, of wil je gewoon eens kletsen over wat er allemaal mogelijk is? Neem dan gerust contact op!

Ja, ik wil!

Geen bruiloft?

Niet getreurd...

Lees meer

Albums

"Handgemaakte bundels van topkwaliteit"

Lees meer

Beelden

"Op je gemak voor de camera"

Lees meer

Beelden

"Op je gemak voor de camera"

Lees meer

Albums

"Handgemaakte bundels van topkwaliteit"